Szanowni Państwo, księgarnia WszystkieKsiazki.pl jest w trakcie rozbudowy - zamówienia na obecną ofertę można składać w KsiegarniaDlaNauczycieli.pl. Dziękujemy!

ZASADY ŻYWIENIA PLANOWANIE I OCENA PODRĘCZNIK DO NAUKI TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Wróć do pełnej listy produktów

Nasza cena: 71,00 zł
Twój rabat na kolejne zakupy: 2,84 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska | Wydawca: WSiP


Dostępność: NakladWyczerpany


Kategorie: Podręczniki szkolne | Przysposobienie do pracy | Szkoła ponadpodstawowa |
Stawka VAT: 5% | Cena netto: 67,62 zł | Kod kreskowy: 9788302134814
Oprawa: broszurowa" | Strony: 304 |


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest przeznaczona, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego zastosowania podanych informacji. Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela.