TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERNICZE. TOM II. CZĘŚĆ 1 Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
Wróć do wyników wyszukiwania | Wróć do pełnej listy produktów
                    Nasza cena: 58,10 zł
                    Twój rabat na kolejne zakupy: 1,16 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
                        Autor: Magdalena Kaźmierczak
                        |
                        Wydawca: WSiP 
                
                    Dostępność: Niska
                        
                        Czas dostawy tego produktu może być wydłużony
                
                        Kategorie:
                            Podręczniki szkolne |
                            Szkoła ponadpodstawowa |
                        
                        Stawka VAT: 5% | Cena netto: 55,33 zł |
                    Kod kreskowy: 9788302147180
                    
                        Oprawa: broszurowa" |
                        Strony: 248 |
                
 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                        