TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERNICZE. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU CUKIERNIK, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI. TOM I
Wróć do wyników wyszukiwania | Wróć do pełnej listy produktów
                    Nasza cena: 54,10 zł
                    Twój rabat na kolejne zakupy: 1,08 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
                        Autor: Katarzyna Kocierz
                        |
                        Wydawca: WSiP 
                
                    Dostępność: Niska
                        
                        Czas dostawy tego produktu może być wydłużony
                
                        Kategorie:
                            Podręczniki szkolne |
                            Szkoła ponadpodstawowa |
                        
                        Stawka VAT: 5% | Cena netto: 51,52 zł |
                    Kod kreskowy: 9788302147371
                    
                        Oprawa: broszurowa" |
                        Strony: 288 |