Szanowni Państwo, księgarnia WszystkieKsiazki.pl jest w trakcie rozbudowy - zamówienia na obecną ofertę można składać w KsiegarniaDlaNauczycieli.pl. Dziękujemy!

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERNICZE. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU CUKIERNIK, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI. TOM I

Wróć do pełnej listy produktów

Nasza cena: 54,10 zł
Twój rabat na kolejne zakupy: 1,08 zł Zobacz, jak wykorzystać rabat?
Autor: Katarzyna Kocierz | Wydawca: WSiP


Dostępność: Niska
Czas dostawy tego produktu może być wydłużony


Kategorie: Podręczniki szkolne | Szkoła ponadpodstawowa |
Stawka VAT: 5% | Cena netto: 51,52 zł | Kod kreskowy: 9788302147371
Oprawa: broszurowa" | Strony: 288 |


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik. Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.